Lasten filosofinen päiväleiri 4-8.6.2018!

Tervetuloa mukaan iloitsemaan ajattelusta ja oppimaan oivaltamisesta jo kolmatta kertaa järjestettävällä lasten filoleirillä. Tämän vuoden leirin teema on tiede ja taide. Leirin ohjelma perustuu Filosofiaa lapsille –menetelmään, jonka tavoitteena on ajattelun ja oivallusten jakaminen ja lasten oman kriittisen ajattelun tukeminen. Leirillä yhdessä filosofoinnin lomassa ulkoillaan, työskennellään taiteen avulla ja tehdään teemaan sopivia retkiä lähiympäristöön.

Leiri järjestetään Kriittisen Korkeakoulun tiloissa Albertinkadulla Aleksanterin teatteria vastapäätä ma-pe 8.30-16.30. Leiri on suunnattu 1-3 luokkalaisille lapsille, mutta ikäraja on joustava! Leirin vastuuohjaajana toimii lasten kanssa filosofointiin perehtynyt teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK) ja filosofian ylioppilas Maiju Tarpila. Leirillä on paikalla vähintään kaksi ohjaajaa.

Viiden päivän leirin hinta on 100e/osallistuja. Lisätietoja Filo ry:sta ja Filosofiaa lapsille toiminnasta www.filory.fi. Leiristä lisätietoja sähköpostitse filo.hallitus@gmail.com tai puhelimitse Maiju Tarpila: 0405832724. Sitoivat ilmoittautumiset leirille 1.5.2018 mennessä sähköpostiin.

 

Kommentointi on suljettu.